Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@19:10:17 GMT

دستور پخت سوپ قارچ و جو فوری

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۰۰۵۸۸

دستور پخت سوپ قارچ و جو فوری

بلافاصله قارچ رو هم اضافه کرده و یک ربع دیگه به سوپ فرصت میدیم تا مزه‌ها به خورد هم برن و سوپ آماده بشه. درست قبل از سرو کردن ۱ قاشق باقی مانده پیاز داغ رو هم اضافه کرده و سوپ رو هم میزینم.

سرویس سبک زندگی فردا: سوپ‌ها معمولا پرطرفدار هستن مخصوصا سوپ‌های سفید که داخلشون از شیر و قارچ استفاده شده باشه … از طرفی این روز‌های بهاری سوپ خیلی میچسبه و، اما از همه مهمتر، کی بدش میاد که در زمان کمتر از نیم ساعت یک سوپ کرمی و لطیف و خوشمزه بخوره؟ حالا با توجه به همه این مواردی که گفتم امروز دستور یک سوپ کرمی، خیلی خوشمزه و فوق العاده سریع همراه با نکات مربوط به پختش رو براتون گذاشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو فوری
۴۰۰ گرم قارچ
۸۰ گرم جو دو سر پرک
۳ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۲ لیوان شیر
۲ عدد قرص گوشت یا مرغ (یا ۲ لیوان آب گوشت یا مرغ)
نمک و فلفل به مقدار لازم

مراحل تهیه سوپ قارچ و جو فوری
ابتدا داخل یک قابلمه جو دو سر پرک، ۲ قاشق از کل پیاز داغ، نمک و فلفل رو ریخته و ۲ لیوان آب هم داخلش میریزیم و روی شعله ملایم میذاریم تا جو لعاب بندازه و بپزه.

پختن مواد

تا جو دو سر پرک بپزه قارچ هارو خورد کرده و همراه حدود ۱۰ گرم کره و کمی نمک تفت میدیم.

تفت دادن قارچ

شعله گاز رو زیاد میکنیم تا قارچ زود پخته و سرخ شده و آبش هم کشیده بشه.

سرخ شدن قارچ

بعد از سرخ شدن قارچ جو هم کاملا پخته و قوام اومده. (برای قوام اومدن جو دو سر پرک زیر یک ربع زمان لازم داریم)

پختن و لعاب دادن جو دو سر پرک

حالا به موادمون شیر و قرص گوشت یا مرغ رو اضافه کرده هم میزنیم.

اضافه کردن شیر و قرص گوشت

بلافاصله قارچ رو هم اضافه کرده و یک ربع دیگه به سوپ فرصت میدیم تا مزه‌ها به خورد هم برن و سوپ آماده بشه. درست قبل از سرو کردن ۱ قاشق باقی مانده پیاز داغ رو هم اضافه کرده و سوپ رو هم میزینم.

اضافه کردن پیاز داغ برای سرو

حالا سوپ ما آماده سروه و با آب لیمو تازه طعمش محشر میشه، همین طوری که دیدین درست کردنش فقط حدود نیم ساعت طول کشید … نوش جان.

نکاتی درباره پخت سوپ
در صورتی که آب مرغ یا گوشت آماده داشته باشین به جای آب در ابتدای کار از آب مرغ یا گوشت اضافه کنین و دیگه لازم نیست تا از قرص مرغ یا گوشت استفاده کنین.
در استفاده از نمک خیلی دقت کنین، چون قرص‌های مرغ و گوشت نمک دارن و ممکنه سوپ شور بشه.
در این سوپ از زرچوبه استفاده نکنین، چون رنگ سوپ رو تیره میکنه.
جو دو سر پرک نسبت به جو پرک و بلغور جو خیلی زودتر میپزه و فورا لعاب میندازه و برای زمان‌هایی که عجله دارین گزینه خیلی مناسبیه.
لازم نیست برای پخت این سوپ در قابلمه رو بذارین، چون سریع میپزه و از طرفی در صورت بسته بودن در قابلمه امکان سر رفتن جو خیلی زیاده.
تفت دادن قارچ با کره قبل از ریختنش داخل سوپ برای لذیذتر شدن مزه قارچ و سوپ مفیده.
در صورتی که غلظت سوپ براتون زیاد بود در ۱۵ دقیقه آخر پخت (وقتی شیر و قارچ رو اضافه کردین) میتونین به مقدار دلخواه آب یا شیر بهش اضافه کنین.   منبع: 2نفره لینک کوتاه خبر: farda.fr/003RRW

منبع: فردا

کلیدواژه: آموزش آشپزی دستور پخت غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید

چندی پیش سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در سه استان کشور بر اثر مصرف قارچ های وحشی خبر داد و اعلام کرد که امسال نسبت به سال های پیش، میزان مسومیت ها سه برابر افزایش یافته است. درهمین راستا نیز معاون اورژانس کشور هشدارهایی را به مردم ارائه کرده است.

حسن نوری ساری درباره قارچ های وحشی گفت: هر ساله در بهار، در استان‌هایی که بارش در آن مناطق زیاد است و خاک خوبی دارند؛ قارچ های مختلفی به صورت خودرو رشد می‌کنند. این قارچ ها در جنگل‌ها ،دامنه کوه‌ها، دشت ها و حتی باغچه ها نیز قابل مشاهده است و در این فصل تعداد آن ها بسیار زیاد است. در واقع در تمام استان‌ها این قارچ ها یافت می‌شوند و تنها در مناطق کویری قارچ وحشی رشد نمی‌کند.

فقط قارچ‌های کارخانه‌ای را مصرف کنید

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: قارچ هایی که این چنین به صورت خودرو در طبیعت رشد می‌کنند؛ به «قارچ‌های وحشی» معروف‌اند و غیرقابل خوردن هستند و تنها قارچ‌هایی که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند قابلیت مصرف برای انسان ها را دارند.

نوری با اشاره به علت غیرقابل خوردن این قارچ ها گفت: این قارچ ها را هیچ انسان و حتی حیوانی نمی‌تواند مصرف کند، چرا که بیشتر این قارچ‌ها سمی هستند.  برخی از این قارچ ها تنها عوارضی مانند اسهال و تهوع دارند و بعضی از آن ها به شدت سمی هستند و سبب کشته شدن فرد مصرف کننده می‌شوند.

وی به طبیعت گردان و گردشگران توصیه کرد که به هیچ وجه هیچ قارچی را که در طبیعت مشاهده کرده‌اند؛ نخورند و حتی به آن ها دست نزنند زیرا بیشتر این قارچ ها قابل تشخیص نیستند.

قارچ‌های سمی با چشم قابل تشخیص نیستند

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: متاسفانه قارچ‌های سمی با چشم و بدون انجام آزمایش از قارچ‌های غیرسمی قابل تشخیص نیستند. یعنی هیچ مشخصه ظاهری مانند اندازه، رنگ، شکل کلاهک و ... وجود ندارد که بر اساس آن بتوان این دو نوع گروه قارچ را از هم شناسایی کرد بنابراین نباید به هیچ وجه این قارچ‌ها را مصرف کرد.

در صورت مسمومیت با قارچ چه کنیم؟

نوری در پاسخ به این پرسش که اگر فردی اشتباهی این قارچ‌ها را خورد بهترین کار چیست؛ گفت:بهترین روش این است که فرد را به استفراغ کردن مجبور کنیم تا قارچ از بدن وی کاملا خارج شود سپس مراجعه به مراکز درمانی بسیار مهم است.

عوارض قارچ‌های موسکاریا چیست؟

وی با اشاره به انواع قارچ‌ها افزود: برخی قارچ‌ها مانند «قارچ های موسکاریا» ممکن است در بدن فرد آبریزش ایجاد کنند. به این صورت که فرد بسیار عرق می‌کند. بزاق دهان زیاد می‌شود. آبریزش از چشم و بینی نیز اتفاق می‌افتد. همچنین ادرار نیز بسیار زیاد می‌شود که با دارو قابل درمان است.

مراقب توهم قارچ‌های جادویی باشید

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: نوع دیگری از قارچ ها به نام «قارچ‌های جادویی»، توهم زا هستند. به صورتی که ممکن است به جای مواد مخدر نیز مصرف شوند.

نوری با بیان اینکه این نوع از قارچ مسخ شخصیت می‌آورد؛ گفت: متاسفانه آسیب این قارچ به حدی است که در شخصیت فرد تغییراتی ایجاد می‌کند. به صورتی‌که ممکن است یک استاد دانشگاه بسیار آرام و متین، در صورت مصرف این قارچ‌ها، در عرض چند ساعت به قدری در شخصیتش تغییر ایجاد شود که فرزند خود را به قتل برساند و تا پایان عمر پشیمانی به وجود آورد.

قارچ‌های آمانیتا و خطر مرگ با از کار افتادن کبد

این متخصص طب اورژانس افزود: قارچ دیگری به نام «قارچ های آمانیتا» وجود دارد که باعث اسهال و استفراغ در فرد مصرف کننده می‌شود. اگر این عوارض بعد دو ساعت خود را نشان دهند با یک سرم تراپی درمان انجام می‌شود.

وی با اشاره به «قارچ های آمانیتا» افزود: اما اگر این عوارض بیشتر از شش ساعت بعد مصرف خود را نشان دهند، معمولا تا دو روز ادامه خواهند داشت و به یکباره تمام می شوند اما موجب از کار افتادن ناگهانی کبد و در نتیجه مرگ خواهند شد.

اگر با قارچ مسموم شدید با اورژانس تماس بگیرید

معاون آموزش و اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: اگر علائم این مسومیت‌ها بسیار شدید بود؛ باید با اورژانس تماس گرفت تا همکاران ما بلافاصله برای درمان اقدام کنند.در غیر این صورت باید به سرعت به مرکز درمانی مراجعه کرد.

نوری خطاب به افراد محلی و طبیعت‌گردان گفت: برخی قارچ های سمی توسط مراکز مربوطه شناسایی شده‌اند اما چون همه قارچ‌ها هنوز شناسایی نشده‌اند به مردم هشدار می دهم که تصور نکنند قارچ‌ها را می‌شناسند؛ زیرا اکثر قارچ های وحشی سمی بوده و نمی توان آن ها را از ظاهر تشخیص داد.

وی در پایان از مردم خواست که به هیچ وجه قارچ‌های وحشی را که در طبیعت یافت می‌شوند مصرف نکنند. همچنین در صورت مصرف هر چه سریعتر آن را استفراغ کرده و بیمارستان مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش روز پنجم، مرغ خامه‌ای
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • مصرف این نوع قارچ‌ها باعث از کار افتادن کبد می شود
  • آموزش روز چهارم، پخت مرغ با سبزی معطر
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو
  • خودداری از مصرف خودسرانه هرگونه قارچ خود رو در طبیعت